Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іспанія скасує обов'язковий карантин для туристів з 1 липня

25 травня 2020 р., 19:38

Обов'язковий двотижневий карантин для іноземних туристів у країні скасують з 1 липня.

Рішення прийняли 25 травня.В Іспанії з 1 липня скасують обов'язковий двотижневий карантин для тих, хто прибуває з-за кордону. Про це повідомили у прес-службі уряду країни у понеділок, 25 травня."Це рішення було прийнято на міжвідомчій нараді, яка відбулася сьогодні в режимі відеоконференції", - йдеться в повідомленні.

З 15 травня всі, хто прибуває до Іспанії з-за кордону, повинні перебувати на карантині протягом двох тижнів через пандемію коронавірусу.Перед цим глава Кабміну Педро Санчес вже заявляв, що країна планує відновити прийом іноземних туристів з липня.Всього з початку пандемії коронавірусу в Іспанії було виявлено 235,8 тис. хворих, 28 752 пацієнти померли. В середині березня був введений режим підвищеної готовності для стримування поширення захворювання. Це обмежило пересування жителів по всій країні.Влада королівства поступово пом'якшує обмежувальні заходи в міру зниження захворюваності.Минулого року Іспанія встановила новий рекорд за кількістю гостей з-за кордону. За 12 місяців у країні побували близько 83,7 млн ​​іноземців.За даними Національного інституту статистики, в березні цього року число іноземних туристів, що відвідали Іспанію, скоротилося на 64,3%, порівняно з показником за аналогічний період минулого року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp