Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородом їздитимуть ще 7 нових автобусів

8 червня 2020 р., 10:55

Нові "Електрони" крокуватимуть Ужгородом

Ще 7 автобусів Електрон А185 придбає Ужгород на умовах фінансового лізингу. Відповідне рішення підтримали депутати міської ради, передає AllTransUA.

Як зазначається, постачати автобуси буде лізингова компанія ТОВ “Ексімлізинг”, яка запропонувала найкращі умови.

“На сесії депутати підтримали рішення про надання дозволу на купівлю міських автобусів на умовах фінансового лізингу. В Ужгороді будуть іще 7 нових, ще більш зручних, «Електронів», – написав на своїй фейсбук-сторінці міський голова Богдан Андріїв.

Поставку автобусів очікують вже до осені. Нагадаємо, що в Ужгороді вже курсує 20 автобусів Електрон А185, 10 з яких придбано на умовах фінансового лізингу, та ще 10 за кошти бюджету міста.

Що відомо про завод “Електрон”?

Завод заснований в 1955 році як “Завод вимірювальних приладів”. В 1957 році на базі “Заводу вимірювальних приладів” був створений “Львівський телевізійний завод”. Завод випускав телевізори “Львів”, “Рекорд”,”Львів-2”, “Верховина”, «Вогник», “Електрон” та ін.

У середині 1990-х років економічне становище “Електрону” різко погіршилось в умовах проникнення на внутрішній ринок країни телевізійної техніки іноземного виробництва, через припинення діяльності підприємств-постачальників комплектуючих та фінансово-економічну кризу в державі. Керівництво змушене було вдатися до призупинення випуску телеприймачів та докорінної реструктуризації, модернізації та технічного переоснащення підприємств — частина виробництв була ліквідована, а на інших здійснено диверсифікацію виробництва та налагоджено випуск нових видів продукції.

Сучасний «Електрон» активно розвивається як машинобудівна корпорація. Основними напрямками діяльності корпорації є:

Виробництво електротранспорту та міських пасажирських автобусів
Виробництво спеціальних автомобілів
Кліматичні системи для автотранспорту
Матеріали для електроніки
Полімерна індустрія
Виробництво електродвигунів малої потужності
Побутова техніка.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp