Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У жовтні в Ужгороді пройде фестиваль фільмів про гори

8 червня 2020 р., 14:15

Перший Карпатський гірський міжнародний Кінофестиваль (CMIFF), організований Закарпатською фільмкомісією, пройде з 1 по 10 жовтня 2020 року

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської фільмкомісії.

Прийом заявок на участь у фестивалі відкритий на порталі FilmFreeway.

На CMIFF буде представлено шість конкурсних програм:

повнометражні ігрові фільми;
повнометражні документальні фільми, 
короткометражні ігрові фільми;
короткометражні документальні фільми;анімаційні фільми;
рекламні ролики.

Оцінювати стрічки буде журі, що складатиметься з продюсерів, режисерів, сценаристів, операторів, акторів та кінокритиків.

У рамках додаткових програм фестивалю пройдуть покази світового кіно гірської тематики, серії панельних дискусій, майстер-класів та творчих зустрічей з експертами світової кіноіндустрії та експертами гірського туризму.

Організатори також хочуть провести промозаходи виробників спорядження для активного відпочинку та гірських видів спорту, фотовиставку-конкурс на тему Карпатських гір. Розважальна програма включатиме в себе тематичні вечірки та інші спеціальні заходи. Також у містах Мукачево, Хуст та Берегово заплановано проведення показів фільмів-переможців фестивалю.

За словами директора CMIFF Олександра Мерявчика, атмосфера фестивалю надихне шанувальників гір та всього, що з ними пов’язано, на нові мандрівки Карпатами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp