Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До ужгородців завітав неочікуваний гість (ФОТО, ВІДЕО)

15 вересня 2014 р., 19:29

На балконі містян оселилася... білка.

Прутка, маленька, темно-коричнева, з довгим хвостом. На балкон п’ятиповерхівки в центрі Ужгорода завітала справжня білка. Тваринка піднялася на четвертий поверх виноградною лозою. І ласувала тут виноградом.



 Ужгородці помітили білку в себе на балконі сьогодні вже вдруге. Минулого разу, кілька тижнів тому, вдалося побачити тільки хвіст вивірки. Цього разу білка не тільки не тікала, а й довго стояла непорушно, спустивши хвоста вздовж лози. Після кількох хвилин чекання, наважилася піти донизу, але згодом повернулася, щоб з’їсти виноград – класичний сорт Ізабелла на балконній лозі, схоже, їй сподобався.

Мешканці будинку, які живуть тут уже понад 30 років, пригадують, що колись білок часто можна було побачити на тополях, що росли в дворі. Однак, дерева через старість спиляли майже 10 років тому, з того часу білок не бачили. І ось зараз вони з’явилися знову.

Але так близько на відстань витягнутої руки білки ніколи раніше не підходили.

Відомо, що вивірки, або ж білки, належать до гризунів. Водяться переважно в лісах. У нас поширена вивірка карпатська.

Як виглядає ужгородська білка – на фотографіях та відео, які зафіксували читачі «7 Днів».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp