Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українцям не рекомендують їздити за кордон

16 червня 2020 р., 09:06

Міністерство закордонних справ нагадує, що, незважаючи на відкриття кордонів, ситуація з коронавірусом, як і раніше, небезпечна.

МЗС рекомендує громадянам України не їздити за кордон без необхідності. Про це повідомляється на сайті відомства у понеділок, 15 червня."У зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19 у світі і зростанням кількості нових випадків захворювання МЗС України рекомендує українським громадянам утриматися від поїздок за межі України без крайньої необхідності", - йдеться в повідомленні.Якщо ж поїздка вже запланована або навіть оплачена, МЗС просить переконатися, що вона насправді можлива. Також українців закликають постійно перебувати на зв'язку з туристичним оператором і авіакомпанією, оскільки ситуація з коронавірусом у країні змінюється, від чого можуть змінюватися і правила карантину.Також МЗС закликає переконатися в тому, що умови страхового полісу покриють втрати, які можуть виникнути в разі зараження.Українцям рекомендують подбати про наявність додаткових коштів на випадок надзвичайної ситуації, наприклад, скасування зворотних рейсів і необхідності придбати нові квитки або вимушеного перебування в країні довше від запланованих термінів. При цьому МЗС рекомендує взяти з собою різні платіжні засоби: і картки, і готівку.Відзначимо, сьогодні з'явився перелік країн за небезпекою поширення коронавірусу. МОЗ розділив країни на дві категорії - червону і зелену. Україну він відніс до другої, оскільки показник на 100 тисяч населення нижчий за 40.Як відомо, з 15 червня Україна відновила пропуск іноземців через кордон. Також запрацювало міжнародне авіасполучення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp