Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський водоканал проводитиме перевірку лічильників

23 червня 2020 р., 16:45

Перевірку лічильників проводять раз на чотири роки

Державна повірка лічильників обліку водопостачання та водовідведення відтепер можлива без незручностей, зумовлених необхідністю демонтажу лічильника. Про це інформує КП «Водоканал м.Ужгород», який уклав договір із відокремленим підрозділом «Повірочна лабораторія» ТОВ «Рівнестандарт», яка проводить державну повірку крильчастих лічильників діаметром 10-20 мм на місці експлуатації, без їх демонтажу.

Запис для здійснення державної повірки проводиться за телефоном: 050 500 00 24.

Підрозділ «Повірочна лабораторія» ТОВ «Рівнестандарт» має весь пакет документів, необхідних для здійснення державної повірки лічильників води.

Ужгородський водоканал нагадує, що згідно з п. 2 ст. 8 Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність”, засоби вимірювальної техніки дозволяється застосовувати лише за умови, якщо вони пройшли державну повірку. Міжповірочний експлуатаційний термін засобів обліку водопостачання та водовідведення – 4 роки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp