Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги іноземців, які тимчасово ввезли автомобілі на митну територію України

24 червня 2020 р., 11:15

Фахівці інформують:

Починаючи із 13 червня 2020 року дозволено в’їзд на територію України іноземців. Постанова Кабінету Міністрів України, яка обмежувала перетинання митного кордону втратила чинність 12 червня (https://bit.ly/2Z06Z0z).

За інформацією Міністерства закордонних справ України (https://bit.ly/2Czp2TH) всіма країнами, що межують із Закарпатською областю та з якими відкрито пункти пропуску через державний кордон, а саме Румунія, Словаччина та Угорщина, станом на 22 червня 2020 року дозволено в’їзд на територію своїх держав власних громадян та громадян ЄС.

Зважаючи на це, на всі заяви громадян-нерезидентів, що перебувають за кордоном та звертаються із заявами про продовження терміну тимчасового ввезення транспортних засобів із посиланням на карантинні обмеження в Україні Закарпатською митницею буде відмовлено у продовженні терміну тимчасового ввезення таких транспортних засобів особистого користування без документального підтвердження дії обставин непереборної сили та особистих обставин громадян.

Просимо врахувати зазначену інформацію при поданні заяв про продовження терміну тимчасового ввезення транспортного засобу!



Закарпатська митниця Держмитслужби

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp