Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Карантин – не перешкода для успішної роботи Закарпатської служби зайнятості

26 червня 2020 р., 12:30

Фахівці інформують:

Аби не втратити робочу силу в умовах суворих обмежень, встановлених положеннями карантинних заходів, роботодавці звертаються до підрозділів служби зайнятості області з метою отримати допомогу по частковому безробіттю на період карантину. Переважна більшість із них – це фізичні особи підприємці. Саме тому щодня (окрім вихідних днів) районні, міськрайонні філії та базові центри Закарпатського обласного центру зайнятості відвідують сотні людей, аби подати необхідні для цього документи.

Карантин накладає свій відбиток на умови роботи фахівців служби у ході прийому документів, але це ніяким чином не позначається на ефективності та оперативності їх роботи заради людей. Про це яскраво говорить навіть суха статистика. Так, станом на 23 червня кількість опрацьованих пакетів документів від підприємців становила 6020, з яких 5159 - від фізичних осіб підприємців, що дає право 10008 особам отримати належну їм допомогу по частковому безробіттю на період карантину.

А робота по опрацюванню поданих пакетів документів триває у посиленому режимі, аби всі, хто звернувся до служби зайнятості, у найкоротші терміни змогли отримати належні їм кошти.
Закарпатський обласний центр зайнятості

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp