Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як правильно підібрати сарафан: кілька порад закарпаткам

26 червня 2020 р., 16:05

Кожна дівчина завжди хоче залишатися жіночною.

Незважаючи на те, що тепер жінки можуть носити штани, вони віддають перевагу якомога практичнішим речам, які можуть бути абсолютно будь-якого фасону. Раніше сарафани також носили й чоловіки. В наші часи залишилися деякі варіації як частини до національного костюма.

Види за довжиною й фасонамиНезалежно від крою літні сарафани можуть бути трьох варіантів за довжиною: міді, максі, міні. Перший – до коліна або трохи нижче. Може бути повсякденним чи діловим. Другий – до самої підлоги. Може бути з легкої або теплої тканини. Візуально робить фігуру стрункішою, витягує її. Третій – вище коліна. Підходять для струнких та високих дівчат. Також розробили ще один варіант – мікро. Для нього необхідна ідеальна фігура, він скоріш нагадує пояс, який доречний на літньому відпочинку.

Наразі присутні різноманітні фасони сарафанів. Найактуальнішими залишаються:

● Олівець – можливо поєднати з будь-яким верхом, часто має розріз для зручнішої ходьби.
● У складку – легка модель, буває різної довжини, має декілька складок.
● Тюльпан – об’ємніший зверху і трохи звужений до низу. Повністю виправдовує свою назву. Додає стегнам об’єму, підходить для високих жінок.
● Бочечка – отримала свою форму за рахунок підкладки. В цьому варіанті об’єм як зверху, так і знизу.
● Плісе – не розпрямляється, не мнеться, має дрібні складки.
● Дзвіночок – розширюється зверху та звужується донизу.
● Сонце – має будь-яку довжину. Це коло зі спеціальним отвором для талії.

Завдяки різноманітним моделям дівчина з легкістю підбере для себе щось цікаве. Правильно підібраний фасон дозволить підкреслити усі свої переваги.

Тканина для пошиттяЗавдяки сарафану можна підкреслити жіночність і красу. Але слід пам’ятати, що під кожен фасон необхідна правильна тканина для пошиття виробу.

Тканина «мадонна» підходить як для зимових, так й для літніх виробів. Вона ідеальна для офісних сарафанів. При носінні завжди має привабливий вигляд, не мнеться. Завдяки тому, що може тримати офісну складку, надає незвичайного фасону.

Якщо дівчина віддає перевагу легкості, еластичності та зносостійкості, то оптимальним варіантом для пошиття сарафанів для неї стане бенгалін. Він приховає недоліки й вигідно підкреслить фігуру, облягаючи її тільки в потрібних місцях.

Трикотаж використовується для пошиття теплих офісних сарафанів. Така модель не мнеться, надає скромності й одночасно жіночності. Якщо її правильно прати, то навіть через деякий термін вона залишиться у початковому вигляді.
Завдяки сарафану можливо постійно змінювати свій образ. Підкреслювати свої вигідні сторони та приховувати недоліки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp