Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустським правоохоронцям подарували КАМАЗ та бронежилети (ФОТО)

16 вересня 2014 р., 20:01

Вантажівку відправили на "прокачку" під потреби правоохоронців на Сході.

Камаз та п’ять бронежителів класу «5+» для правоохоронців Хустщини, які найближчим часом поїдуть в АТО на Схід країни, подарували місцеві приватні підприємці.

Начальник міліції Хуста Василь Турдай під час зустрічі з приватним підприємцем Василем Мацуничем обговорював останні події на Сході України. Підприємець виявив бажання подарувати власного КАМАЗа для потреб бійців в АТО. Про дану пропозицію Василь Турдай доповів начальнику УМВС України в Закарпатській області Сергію Шараничу. Днями вантажівка в супроводі працівників ДАІ була направлена в м.Ужгород для проведення модернізації, після чого буде направлена на Схід, де проводяться воєнні дії.

 

А приватний підприємець Володимир Шимоня для працівників міськвідділу міліції подарував 5 найсучасніших бронежилетів класу «5+», які оберігатимуть життя правоохоронців, котрі невдовзі поїдуть у зону АТО. 

За надану допомогу Василь Турдай дякує небайдужим меценатам. Якщо хустяни мають бажання чимось допомогти нашим правоохоронцям, які несуть службу в зоні АТО, будемо раді прийняти будь-яку допомогу, каже Василь Турдай. 
Агнеса Куртяк Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp