Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли до аграріїв (ФОТО)

28 липня 2020 р., 16:30

Ось такі реалії

З метою недопущення втрат зернових через пожежі, 28 липня рятувальники провели профілактичні бесіди з аграріями с. Клиновець Мукачівського району.

Під час рейду працівники ДСНС звертали особливу увагу хліборобів на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками тощо. Також, спілкуючись з аграріями, рятувальники нагадали їм основні правила користування первинними засобами пожежогасіння, вручили пам’ятки відповідної тематики та застерегли від практики спалювання стерні та післяжнивних залишків, і нагадали про відповідальність за такі дії.

Рятувальники звертаються до керівників сільгосппідприємств та організацій, фермерів і власників приватних господарств з проханням дотримуватись вимог пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та призвести до значних матеріальних втрат.








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp