Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Закарпатської ОДА звернувся до залізничників

4 листопада 2020 р., 18:51

З нагоди професійного свята

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня залізничника! Сьогодні ми вшановуємо справжніх майстрів своєї справи, які забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

В складних умовах сьогодення ви самовіддано та сумлінно виконуєте свою важливу справу, усвідомлюючи, що від якості вашої роботи залежить безперебійне сполучення між регіонами України та зарубіжжя, надійна доставка пасажирів та вантажів, а також наш спільний добробут.

Завдяки вашій професійній майстерності, культурі обслуговування пасажирів, стану виробничих об’єктів відбуваються позитивні зміни в роботі залізничного транспорту, впроваджуються нові технології пасажирських та вантажних перевезень, орієнтовані на європейські норми і стандарти.

Впевнені, що попри всі негаразди, Ви зможете зберегти професійну честь та кращі традиції транспортників.

Зичимо вам міцного здоров’я, оптимізму, прихильної долі, невичерпної енергії для втілення найсміливіших задумів! І нехай ваші життєві дороги завжди будуть щасливими!

З повагою голова Закарпатської ОДА Олексій Петров

Прес-ценр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp