Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині знаходять зброю на узбіччях (ФОТО)

18 березня 2014 р., 10:55

Від кримінальної відповідальності звільняються громадяни, які добровільно здадуть незареєстровану зброю до міліції

Міністерством внутрішніх справ України з 04 по 21 березня 2014 року проводиться так званий місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, у тому числі неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб. Так, мешканці Мукачівщини принесли до міського відділку міліції два газові пістолети, які знайшли на узбіччі дороги, поблизу с. Ключарки. 

Нагадаємо, що громадяни, які добровільно здадуть в органи внутрішніх справ мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, боєприпаси і вибухівку, що зберігаються у них незаконно, будуть звільнені від кримінальної та адміністративної відповідальності. Адже за Кримінальним кодексом України, а саме ч.1. ст. 263 - носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збування вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від двох до п`яти років. 

Для отримання детальних роз’яснень просимо звертатися у дозвільну службу Мукачівського міського відділу міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича,48 (адмінбудівля колишнього райвідділу міліції).
Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp