Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стотрирічний ужгородець Микола Деревляник працював зв'язківцем у чотирьох країнах, не виїжджаючи за межі території сучасного Закарпаття (ВІДЕО)

18 листопада 2020 р., 21:01

Ось таких маємо іменинників

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до справи, вагомий особистий внесок у розвиток області, активну участь у громадському житті краю та з нагоди – Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку оголошено подяку голови облдержадміністрації
Деревлянику Миколі Яношовичу, який народився 22 жовтня 1917 році у місті Кобо (Угорщина) у сім'ї залізничника.

Свою трудову діяльність почав 06 березня 1939 року в органах контори Міністерства зв’язку в м.Хуст Закарпатської області. З 05 травня 1951 року працював в Ужгородській об’єднаній конторі Міністерства зв’язку старшим поштовим агентом.

З 20 листопада 1957 року працював на посаді головного касира головної каси Ужгородської об’єднаної контори Міністерства зв’язку.

14 березня 1985 року звільнений у зв’язку з виходом на пенсію. Після виходу на пенсію продовжував працювати, передаючи свій досвід молодшому поколінню.

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров привітав телефоном Миколу Яношовича, через обмеження особисту зустріч перенесли до покращення ситуації із поширенням коронавірусу.


Прес-ценр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp