Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві відсвяткували 685–у річницю (ФОТО)

22 вересня 2014 р., 10:20

Саме стільки років тому було вперше згадано про карпатське місто.

Голова Тячівської РДА Петро Голубка, його перший заступник Василь Дем’янчук очолили урочистий парад вишиванок, який відбувся з нагоди 685–ої річниці від першої історичної згадки про коронований Тячів у суботу 20 вересня. 

Разом з господарем свята – мером міста Тячів Іваном Ковачем вони всі, одягнуті у традиційні українські вишиванки, пройшлися центром міста до площі Поштової, де й відбулися головні урочистості. 


Слід відмітити, що започаткований минулого року захід цьогоріч став більш масштабнішим і урочистим. В колоні, яка налічувала декілька сот чоловік можна було побачити як вищих посадовців, депутатів усіх рівнів так і членів цілих колективів і самих містян. 

- Те, що сьогодні тячівці одягнути у вишиванки є свідченням того, що Тячів є істино українським містом. А його мешканці підтримують і примножують національні звичаї та традиції, - відзначив у своєму привітанні до учасників святкування керівник району Петро Голубка. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp