Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українець та іноземець намагалися перетнути кордон за документами з підробками

9 березня 2021 р., 22:41

Впродовж учорашнього дня прикордонники припинили дві спроби перетину держрубежу за документами, у яких виявлено підробки.

Зокрема, у пункті пропуску «Тиса» Чопського загону правоохоронці завадили незаконному наміру 39-річного закарпатця, який виїжджав до Угорщини і пред’явив на контроль недійсний страховий поліс.

Під час перевірки документів на мікроавтобус марки «Mercedes» української реєстрації, яким чоловік перетинав кордон, правоохоронці помітили ознаки підробки сертифіката «Зелена карта». Окрім того, вказаний у бланку номер поліса не значився серед дійсних у відомчій базі даних.

Інший документ з підробками виявили на кордоні з Польщею. Під час перевірки закордонного паспорта 36-річного громадянина Таджикистану, що прямував на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Рава-Руська», у ньому виявили дві підроблені відмітки про перетин кордону. Однак, вони відрізнялися від установленого взірця, що й помітив прикордонний наряд.

За обома випадками проінформовано співробітників Національної поліції. У діях чоловіків вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».






Пресслужба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp