Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У сусідній країні буде перепис населення

20 березня 2021 р., 13:00

До 31 березня 2021 в Словацькій республіці здійснюється перепис населення. Так, як в минулому, і сьогодні він на період найближчих десять років буде головним показником не лише для культурно-суспільного життя українців в Словаччині.

За числом мешканців, які будуть мати наведену українську національність, буде в майбутньому виділятися також фінансова підтримка для діяльності тих організацій, які репрезентують Українців в Словаччині. Не менш важливим є і те, що в залежності від кількості Українців проживаючих в Словаччині, може наш спільний голос стати більш вагомим в питаннях захисту наших прав а також і Україна може стати ще більш важливим партнером для Словаччини і для Євросоюзу. До перепису населення можна залучитися на сайті: https://www.scitanie.sk/ Процедура взагалі не складна, забере у Вас 15 хвилин часу, але визначить наші спільні можливості в Словаччині на найближчі 10 років. Перепишімся як повноправні жителі Словацької республіки для кращого майбуття всіх Українців в Словаччині.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp