Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські полісмени пішли до школи

29 травня 2021 р., 12:00

Варто знати

Поліцейські спілкувались з учнями Верхньо-Ворітської школи на тему правил безпеки на дорозі, катання на велосипеді, мопедах та важливості носіння флікерів. А також закликали учнів дотримуватись елементарних правил безпеки під час канікул.

В рамках проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» співробітники ювенальної поліції відвідують навчальні заклади, щоб вкотре нагадати дітям про основні вимоги правил дорожнього руху та навчити їх безпечної поведінки на дорозі та вдома.

На цьому тижні такі зустрічі провели правоохоронці Воловецького відділення поліції. Інспектор ювенальної превенції разом з працівниками групи реагування патрульної поліції відвідали навчальний заклад у селі Верхні Ворота. Поліцейські провели заняття з учнями молодшої та старшої ланки.

На початку зустрічі правоохоронці розповіли школярам про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних пригод за участі дітей та про правила переходу дороги.

Учні молодших класів дізналися, з якого віку дозволяється самостійно їздити на велосипедах по дорозі, а також правила проїзду за відсутності велосипедної доріжки. З одинадцятикласниками поліцейські обговорили безпеку на дорозі на скутерах та мотоциклах.

Окремо поліцейські ГРПП пояснили дітям про важливість використання світловідбиваючих елементів у темний час доби. Про те, наскільки під час руху у темряві вони можуть бути помітними, поліцейські продемонстрували дітям на відеослайді. Учням порадили використовувати будь-які флікери: наліпки, стрічки, нашивки, браслети, адже це може зберегти їх життя.

Також правоохоронці наголосили наймолодшим учням та педагогам про безпеку пересування дітей в автокріслах та правила перевезення .

Наостанок поліцейські згадали з учнями також про елементарні правила безпеки під час літніх канікул.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp