Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали контрабандистів

5 червня 2021 р., 14:50

Ось такі реалії

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Соломоново» Чопського загону спільно з працівниками Закарпатської митниці припинили спробу незаконного переміщення партії сигарет у залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба)».

Приховані від контролю сигарети намагалися перевезти до Угорщини міжнародним пасажирським потягом сполученням «Київ-Відень».

Зауважимо, що курсування цього потяга відновили лише 1 червня, а правопорушники вже намагаються використати це в протиправних цілях.

Тютюнові вироби виявили під час огляду пасажирського вагона. В обшивці над вікном правоохоронці знайшли чорні поліетиленові пакети, в яких знаходились сигарети білоруського виробництва без марок акцизного збору України.

За підрахунками, у сховку намагалися перемістити 110 пачок тютюнових виробів. Їх було вилучено співробітниками митниці. Суму оцінки виявлених сигарет наразі встановлюють.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp