Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти прийшли до податкової Мукачева

26 вересня 2014 р., 16:30

Там їм розповіли про новації податкового законодавства.

Про роль податків, важливість їх своєчасної сплати, про очікувані зміни в податковому законодавстві, про ряд спеціалізованих питань у роботі податківців, йшлося на зустрічі студентів Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу та працівників відділу обслуговування платників податків Мукачівської ОДПІ, яка нещодавно відбулася у податковій інспекції. 

Проведення цього заходу не було випадковим. Молодь, вивчаючи основи податкового законодавства, проявляє великий інтерес до цього предмету, адже практично кожна сфера діяльності людини прямо або опосередковано пов’язана з оподаткуванням. Разом із студентами, що навчаються на третьому курсі за спеціальністю „Бухгалтерський облік”, у зустрічі взяли участь заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Меденці Єва Людвіківна, викладач дисципліни „Податкова система” Фізер Любов Іванівна. 

Наталія Червак - начальник відділу обслуговування платників податків Мукачівської ОДПІ розповіла гостям, у якому напрямку рухається податкова служба, про нововведення у податковому законодавстві. Посадовець наголосила на необхідності якнайшвидшого усвідомлення молоддю обов’язковості сплати податків - тоді в майбутньому отримаємо покоління сумлінних платників. Під час зустрічі детально було розглянуто питання обліку та реєстрації платників податків, адже саме цю тему на даний час вивчають студенти. 

Особливий інтерес у майбутніх бухгалтерів викликала інформація про он-лайн сервіси, що пропонуються платникам податків, які функціонують на ВЕБ- порталі Державної фіскальної служби, про перспективи розширення таких сервісів. Зокрема, зацікавив молодь он-лайн сервіс „Електронний кабінет платника податків”, „Реєстр страхувальників” та інші. 

На завершення зустрічі Наталія Червак побажала студентам успішно закінчити навчання, стати хорошими професіоналами своєї справи, свідомими громадянами, а викладачам – виховати сумлінних платників податків з високою податковою культурою. 
За матеріалами Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp