Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські любителі ВMW були в захваті (ФОТО)

29 вересня 2014 р., 19:07

Який їм подарували презентація автівок.

Усе пройшло у належному форматі, як це відбувається BMW X Days на по всьому світі: презентація + тест-драйв + фуршет + фотосесія + приємне спілкування.

Кожен, хто потрапив на презентацію, а це близько 200 чоловік, протягом 2-х днів, міг не тільки детально розгледіти авто та заглянути під капот, а й проїхатися за кермом хоч на всіх представлених моделях по черзі.

Представники приватної фірми «Христина», яка представляє бренд BMW на Західній Україні, з радістю пояснювали учасникам події усі особливості моделей X-серії, зокрема під час, власне, тест-драйву територією комплексу «Золота гора» та навколо нього, і за любки це зроблять ще раз, якщо ви вирішите придбати авто.

Так само ви можете долучитися до неофіційного клубу фанів BMW, придбавши фірмовий одяг з колекції автомобільного бренду в мережі магазинів Puma Motorsport в Ужгороді (пл.Петефі, 10) та Мукачеві (вул.Возз’єднання, 20, ТРЦ «Щодня», 1 поверх).

Мукачево.нет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp