Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Трьом горбам" дали дозвіл на цілодобовий режим роботи

1 жовтня 2014 р., 11:49

Єдиною перепоною у відмові була відсутність відеокамери. Фактів хуліганства чи зайняття проституцією правоохоронці не побачили.

Закладу "Три горби" після численних дискусій таки погодили цілодобовий режим роботи на засіданні Ужгородського виконкому сьогодні, 1 жовтня, повідомляє Про Захід.

Представник міліції зазначив, що у правоохоронців претензій до роботи закладу нема.

Представниця прокуратури Ужгорода поцікавилася, скільки міліція склала протоколів за фактами хуліганства чи занять проституцією в районі закладу. Представник міліції наголосив, що таких протоколів немає.

Заступник міського голови Ярослав Шафарь наголосив, що минулого разу підприємцеві не дали дозвіл працювати через відсутність камери. Цього разу підприємець придбала відеокамеру і підключила її до загальноміської мережі спостереження. Тобто, наголосив пан Шафарь, і в міліції, і в Ужгородській міській раді можуть у режимі онлайн спостерігати за тим, що відбувається у закладі.

Підприємець виконала усі умови, які їй поставили на Поштовій.

У підсумку – 11 голосів за, кілька утрималися чи були проти, рішення про дозвіл працювати цілодобово прийнято.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp