Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівським "спрощенцям" допомагають технології

2 жовтня 2014 р., 11:41

Скільки платники сплатили податнів станом на 1 жовтня?

Наразі єдиний податок сплачують понад 1,4 тисячі підприємців Рахівщини. Станом на 1 жовтня 2014 року на 1 групі платників «єдиного» податку зареєстровано 192 фізичні особи - підприємців, на 2 групі - 1001 особа, на 3 групі – 209 осіб.За 9 місяців 2014 року від рахівських спрощенців-підприємців бюджет отримав понад 3,5 млн. грн. Темп росту надходжень по єдиному податку порівняно з аналогічним періодом 2013 року складає 14%. 



Тільки за вересень поточного року місцеві бюджети району вже отримали понад 262,5 тис. грн. єдиного податку.Як зазначають фахівці інспекції, для поліпшення умов здійснення господарської діяльності підприємців сьогодні приділено значну увагу використанню сучасних електронних систем та інформаційних технологій. Видача безплатних ключів електронного цифрового підпису для багатьох платників стала поштовхом до того, аби відмовитися від звітності на паперових носіях і спробувати більш сучасний, менш затратний спосіб звітування до податкових інспекцій. Як приклад – на сьогодні засобами телекомунікаційного зв’язку під час подання податкової звітності на Рахівщині користуються 187 або 89,5% платників третьої групи.

Таким чином, за підсумками дев’яти місяців цього року на Рахівщині платників податків, які подають звітність в електронному вигляді на 54,5% більше, як торік.Отож, Державна податкова інспекція у Рахівському районі пропонує всім, хто ще не скористався системою подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку, зекономити свій час та зусилля і звітуватися посередництвом сучасних інформаційних технологій.
ДПІ у Рахівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp