Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородщина: Правоохоронці самі не залишаться

7 жовтня 2014 р., 22:01

Громадяни н6е будуть осторонь, вони забезпечать допомогу міліції

Сумлінні громадяни Ужгородського району не бажають залишатись осторонь подій в державі та виявили бажання брати участь у забезпеченні громадського порядку в рідному краї.

В умовах соціально-політичної нестабільності в державі, одним із першочергових завдань міліції є забезпечення охорони громадського порядку, прав і свобод громадян.

Так, в населених пунктах Ужгородського району все більше громадян виявляють бажання створювати громадські формування по охороні громадського порядку та державного кордону.

От і мешканці сіл Холмок, Минай та Розівка звернулися до головиХолмівської сільської ради Тетяни Вачілі з проханням створити на території сільської ради громадське формування. Активісти сіл виявили бажання у тісній взаємодії з працівниками міліції брати участь у забезпеченні громадського порядку та оберігати спокій своїх близьких та рідних.

З аналогічним проханням про створення громадського формування на території Великогеївської сільської ради звернувся пенсіонер органів внутрішніх справ Іван Калита. Він переконаний, що тільки у тісній співпраці міліції з населенням можна досягти максимального рівня забезпечення громадського порядку, прав і свобод кожного громадянина.

Правоохоронці вдячні громадянам за проявлену ініціативу, адже підтримка суспільства наразі дуже необхідна.


Ганна Дан,Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp