Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стали відомими імена військових 128 бригади, що нещодавно загинули під Дебальцевим

8 жовтня 2014 р., 19:26

128 гірничо-піхотна бригада, яка дислокується у м. Мукачево, втратила там двох своїх бійців.

Як уже повідомлялось, 6 жовтня близько 12-ї години у Перевальському районі Луганської області російські збройні формування здійснили мінометний обстріл гірничо-піхотної бригади. Внаслідок обстрілу загинуло двоє військових.

Наразі стали відомими їхні імена.

Бойко Віктор Михайлович, 1970 року народження. Проживав у с. Барахти Васильківського району, Київської області. Старшина, військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної бригади (Мукачеве). Призваний за мобілізацією. Раніше служив у морській піхоті. Снаряд з РСЗВ «Град» потрапив у бліндаж.

Пунда Віктор Васильович, 1965 року народження. Проживав у Підволочиському районі, Тернопільської області. Солдат, військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної бригади (Мукачеве). Призваний за мобілізацією Підволочиським РВК, Тернопільської області.

Також повідомляємо, що у зоні АТО пропав закарпатець з позивним "Король". Востаннє рідні з ним спілкувались більше місяця тому.


ПАТРЫОТ 08.10.2014 22:15 IP: 50.78.16.195
ПОДЯКУЙТЕ БАЛОЗЫ!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp