Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Губернатор" дорікнув міліції, бо ті за ним слідкують

10 жовтня 2014 р., 09:42

Не сподобались керівнику області пости ДАІ на його дорозі.

У четвер, 9 жовтня, під час робочої поїздки на Воловеччину на нараді з керівниками обласних структур та служб району голова Закарпатської ОДА Василь Губаль дорікнув міліції. 

Причиною стало те, що правоохоронці виставили кілька постів ДАІ за маршрутом керівника області – буцімто для регулювання руху. 

Василя Івановича обурила така запопадливість і він сказав людям з погонами: «Не обов’язково ставити пости ДАІ. Ми – закарпатці і самі впораємося. Міліція має займатися своїми справами, працювати на дорогах. Нехай не стоять, чекаючи керівника області та співробітників обласних служб, а працюють – наприклад, ліквідовують нелегальну міграцію, потоки контрабанди, наприклад, ті, котрі спрямовані через Великий Березний і які ні для кого не є секретом». 

«Пости ДАІ – зайві, коли ми їдемо до району допомогти і запросити до співпраці» - наголосив Василь Губаль, переконливо порадивши закарпатській міліції працювати над її прямими обов’язками. 
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp