Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські даівці пригріли місце біля грошовитого Вилоку (ФОТО, ВІДЕО)

10 жовтня 2014 р., 12:28

Поки виноградівське керівництво не знає, ужгородці встигають перевіряти усі машини.

Базовим і найбільш давнім рівнем свідомості є чуттєво-афектний пласт, до якого належать відчуття, сприйняття, уявлення, різного роду афекти, тобто сильні мимовільні реакції людини на зовнішні подразники (гнів, лють, жах, відчай, раптова велика радість). Однією із важливих рис свідомості є її універсальність.

Самосвідомість - це виділення себе, ставлення до себе, оцінювання своїх можливостей, які є необхідною складовою будь-якої свідомості.

А зараз давайте розберем ці всі філософські ствердження на реальних прикладах нашого буденного життя,яке відбувається після революції гідності.

Як було анансовано в засобах масової інформації Виноградівське РГФ "Апологет" з ОГП і ДК з 03.10. по 12.10.2014 року розпочало моніторинг питань щодо дотримання держслужбовцями органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, органів правоохоронної системи, зокрема міліції та прокуратури, внутрішнього трудового розпорядку.
 
Здійснюючи анансовані заходи ми направились в селище Вилок, потім до с.Петрове та В.Паладь Виноградівського району.

По дорозі до с.Петрово нас зупинили працівники Управління Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області. Їх було троє. Зупиняли не тільки нас, зупиняли всіх підряд без розбору. Ми подумали, що мабуть щось сталося надзвичайне. Але це все було тільки "косіння", як вони говорять в своїх кругах. Такі дії працівників ДАЇ не відповідають їхнім посадовим інструкціям. Чому зупиняли водіїв і з метою якої надобності вони показували чорнобілі предмети (жезл) перед носом кожного автомобіля в подальшому пояснити не змогли, як не змогли пояснити, на підставі яких нормативних документів вони знаходяться на території Виноградівського району. Ми спитали старшого наряду ДАІ, якими документами вони керуються в своїй роботі, чи є відповідні розпорядження щодо профілактичного відпрацювання району, чи повідомляли вони Виноградівський РВ УМВС про те, що вони здійснюють відповідні заходи. Відповідь не була знайдена і самі працівники від нашої появи прийшли в тимчасовий ступор, що не дало їм можливості зорієнтуватися в складній для них ситуації.

Ми зателефонували до чергового Виноградівського РВ УМВС щодо повідомлення даним нарядом керівництва райвідділу про їх знаходження на території Виноградівського району. Але Виноградівська міліція не була повідомлена і взагалі не володіла ситуациєю, що в них твориться на території.

В подальшому зателефонували черговому УДАІ УМВС України в Закарпатській області щодо місця знаходження даного наряду. Відповідь була дійсно філософська: на території області... Надалі зателефонували безпосередньому керівникові даного наряду, а це полковнику міліції Бокоч Василю Васильовичу - заступникові начальника УДАІ УМВС в Закарпатській області. Відповідь також була оригінальна: передзвоніть пізніше я розберусь. Але пізніше не змогли,тому,що телефон був зайнятий.

Зв’язалися в телефонному режимі із начальником ВДАІ з обслуговування Виноградівського району УМВС України в Закарпатській області майором міліції Калман Б.І.,який пояснив, що йому не відомо про перебування даного наряду на території району і йому ніхто не повідомляв, що здійснюється будь-яке відпрацювання. Тобто, підсумовуючи дані перепитії можна сказати наступне, що даний наряд здійснював несення служби без будь-якихось повноважень, дозволів чи розпоряджень. Це є зловживанням службовим становищем, тобто є скоєним правопорушенням. Як відреагують контролюючі і наглядові органи будемо спостерігати.

Дільниця дороги,на якій несли хлопці в формі службу чи нагляд за рухом є зовсім не швидкісною, тут багато небезпечних поворотів, дорожньо-транспортних пригод взагалі не було. Є тільки одне ,що спокушує всіх, це КПП Вилок, де йде великий рух через кордон різних контрабандних товарів, які зі слів мешканців селища Вилок перевозяться безперервно днем і вночі. 

Самі мешканці селища Вилок розказали нам,що такі рейди даішників із Ужгорода часті і вони збігаються із тим часом, коли перевозиться контрабанда сигарет та інших товарів. Чи справді відбуваються такі речі ми наразі докази не збирали, але якщо це дійсно так, то складно таке усвідомити ... хоча гроші -це спокуса для кожного і про філософські роздуми,а саме про відчуття того, що вони роблять, сприйняття того, що за такі порушення треба нести відповідальність та уявити собі різного роду афекти не є в свідомості цих служак.

Спостерігаючи за ними можна було спостерігати їхній гнів, котрий переростав в лють до нас,а далі у відчай і як тільки ми перестали в них домагатися, щоб щось вони путнє пояснили, наряд швиденько сів в автомобіль і поїхав. Це для них була раптова велика радість - можливість поїхати, не придумовуючи більше ніяких нісенітниць у своє виправдання.

Що помінялося в нашій свідомості після революції гідності важко сказати, але все частіше приходить розуміння того, що все в наших з Вами руках.Так, що не будьмо пасивними і байдужими людьми. Міняймо себе і не забуваймо за інших.



громада 10.10.2014 13:08 IP: 207.231.225.195
Обнагліли!!! Без слів!!!! Є ще й такий Майор Мага І. так само косить як і інші, постійні порушення правил дорож.руху, його рідня. Розїзджає на Пріусі у власних справах. Брат живиться в гаї техоглядами. Та щей вспіває займатися комерційною діяльнісю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp