Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді говорили про Закарпаття та його сусідів

19 березня 2014 р., 22:03

12–13 березня в Ужгороді, у приміщенні конференц-залу готелю Дружба, відбулася Міжнародна конференція «Закарпаття та його сусіди ’2014».

Було презентовано результати проекту «СВС Парламент- ІСТ- інструмент для ефективної комунікації та прийняття рішень в Карпатському Єврорегіоні». СВС Парламент є спеціалізованою професійною мережею збереження даних. Проект виконувався в рамках програми ЄІСП HUSKROUA. 

Конференція проходила у форматі міжнародної партнерської зустрічі представників і експертів Міжнародної асоціації «МАІРР» (Україна), Агентства регіонального розвитку «Полонини» (Словаччина), Асоціації регіонального розвитку «КІУТ» (Угорщина), Регіональної ради повіту Марамуреш (Румунія). 

Також були присутні представники органів влади та місцевого самоврядування, установ, наукових, освітніх та громадських організацій із України, Румунії, Словаччини, Угорщини. Зокрема, з вітальним словом від нашого вишу виступив проректор Ф.Ф.Шандор, який підкреслив важливу роль СВС Парламенту, що дає можливість нашим викладачам та студентам обмінюватися інформацією та брати учать у спільних міжнародних проектах.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp