Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградів: За що підприємець отримав удар вогнем? (ФОТО)

11 жовтня 2014 р., 13:41

Його автівка опинилася в полум’ї.

Постраждав від підпалу і сусідній автомобіль Фольцваген Джета

Сьогодні вранці у Виноградові згорів автомобіль. Пожежа сталася між 5-ою і 6-ою годиною ранку. Авто належало місцевому підприємцю, повідомляє Голос Карпат.



Інформацію офіційно підтвердили у Виноградівському РВ УМВС.

- Сьогодні вранці невідома особа здійснила підпал автомобіля. Відкрито кримінальне првадження за статтею частина 2 ККУ. Прохання до всіх очевидців та громадян, які володіють інформацією, що може допомогти слідству, звертатися за телефоном 102 або у райвідділ за адресою по вулиці Миру 57. Анонімність гарантуємо, - сказала речник Виноградівського РВ УМВС Оксана Кобзаренко.

На місці підпалу працює слідчо-оперативна група. Понівечене авто уже вивіз на штрафмайданчик евакуатор з Виноградова.

У результаті підпалу БМВ Х5 знищено: моторний відсік з наявними вузлами та агрегатами, електропроводку моторного відсіку, лобове стекло та панель приладів. Пошкоджено: внутрішнє оздоблення автомобіля та лакофарбове покриття.

Постраждав від підпалу і сусідній автомобіль Фольцваген Джета, на якому згоріло скло задньої лівої дверки та пошкоджено передню та задню ліві дверки автомобіля, задній бампер та лакофарбове покриття.

Підпал здійснили у дворі будинку №14 по вулиці Корятовича. Джип марки BMW X5 на угорській реєстрації належав місцевому підприємцю - власнику одного з магазинів одягу та піцерії.

Голос Карпат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp