Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що повинні пам’ятати закарпатські платники?

15 жовтня 2014 р., 12:20

У разі непослуху на них чекає штраф.

Завідувач інформаційно-комунікаційним сектором ДПІ у м.Ужгороді Микола Попович інформує суб»єктів підприємництва, що відповідно до статті 102 Податкового кодексу України строки давності для застосування штрафних (фінан­сових) санкцій становлять 1095 днів, із дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов'язань, нарахованих контролюючим органом, а якщо податкова декларація була надана пізні­ше — за днем її фактичного подання.

Якщо протягом зазначеного строку контролюючий орган не визначає суму грошових зобов'язань, платника податків вважають вільним від такого грошового зобов'язання, а спір стосовно такої декларації та/або податкового повідомлення не підлягає розгляду в адмі­ністративному або судовому порядку.

У разі подання платником податку уточнюючого роз­рахунку до податкової декларації контролюючий орган має право визначити суму податкових зобов'язань за такою податковою декларацією протягом 1095 днів із дня подання уточнюючого розрахунку.

ДПІ у м.Ужгороді



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp