Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про наркотики, злочини та пияцтво слухали мукачівські студенти

16 жовтня 2014 р., 11:01

Молодь міста застерігали від неправильних життєвих кроків, котрі можуть зіпсувати все

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції провели нещодавно профілактичну зустріч зі студентами кооперативного торгівельно-економічного коледжум.Мукачева.

Зі студентами випускного курсу коледжу зустрілась оперуповноваженасектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Марина Ільтьо.



Зустріч молоді з жінкою–правоохоронцем виявилась для них цікавою і неочікуваною. Окрім прав і обов`язків молодих людей, відповідальності за вчинення правопорушень, мова йшла про різні життєві питання і проблеми сьогодення. Виховна, профілактична робота із запобігання вчинення правопорушень неповнолітніми, виявлення причин та умов, які втягують підлітка у злочинну діяльність, наркоманію, пияцтво, проституцію, жебрацтво – основні питання, які піднімають працівники міліції.

Саме такі зустрічі, коли молодь налаштована на спілкування, колицікавиться тим, як потрібно правильно чинити в тій чи іншій ситуації,примушує замислитися над своїм життям, приносять позитивні результати.







Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp