Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У прокуратурі краю відбулися кадрові ротації

16 жовтня 2014 р., 19:27

Хто посів пости у структурі?

Наказом Генерального прокурора України сьогодні, 16 жовтня, призначено заступника прокурора області, ним став Русняк Павло. Новим Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері призначено Горзова Петра.

Новопризначений 36-річний заступник прокурора області Павло Русняк народився у смт. Міжгір’я Закарпатської області, у 2001 році закінчив юридичний факультет Ужгородського національного університету.



Працював на різних посадах прокуратури області, остання до вказаного призначення посада - начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Закарпатської області.

Петро Горзов народився також в Закарпатті, у с. Білки Іршавського району у листопаді 1977 року. У 1999 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.
До призначення працював старшим прокурором Закарпатської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері Закарпатської області.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp