Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині йшла війна (ФОТО)

16 жовтня 2014 р., 22:01

У рамках тенувань, яку проводили правоохонці

Таким чином правоохоронці-добровольці зведеного загону МВС Закарпаття готуються до відрядження в зону антитерористичноїоперації.

 

Днями на полігоні в селі Астей Берегівського району з особовим складом підрозділів внутрішніх справ області, який готується до несення служби по охороні громадського порядку в східних регіонах України, проводилися практичні тренування зі стрільби з бойової автоматичної зброї.

Кожен з присутніх бійців мав змогу підвищити майстерність ведення вогню та відточити навики володіння зброєю, а саме кулемета Калашникова модернізованого та автомата Калашникова.

Бойовим досвідом з колегами ділився боєць роти спеціального призначення УМВС області, який нещодавно повернувся з зони антитерористичноїоперації.

Практичні навчання проводили кваліфіковані працівники служби кадрового забезпечення. Вони наголосили, що основні завдання таких тренувань залишаються незмінними - зробити максимум, аби зі Сходу наші бійці повернулися додому живими, здоровими та неушкодженими.











Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp