Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині ледь не сотня матерів отримали звання героїні (ФОТО)

17 жовтня 2014 р., 17:55

Все це - за вагомий материнський подвиг.

Сьогодні, 17 жовтня, у приміщенні державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди вручення багатодітним матерям Тячівщини посвідчення та нагрудного знаку до почесного звання України «Мати-героїня». 

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання п’ятьох і більше дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, згідно Указу Президента України, дане почесне звання присвоїно 84-ом матерям Тячівського району. 

З цієї нагоди учасників зустрічі привітав голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка. 

Найперше очільник району висловив вдячність жінкам за вагомий материнський та громадянський подвиг. 

- Ростити дітей – важка справа, а народити п’ять і більше дітей та ще й дати їм гідне виховання, освіту, дорогу в життя – це справжній героїчний подвиг. І належить він, безперечно, Вам дорогі матері, - зауважив в рамках виступу Петро Петрович. 

{g}

Відтак керівник району побажав присутнім міцного здоров’я, родинного тепла, благополуччя, а також вручив матерям заслужені державні нагороди до почесного звання «Мати-героїня». 

Після цього, щирими українськими піснями, присвяченими материнській любові, присутніх привітали Марічка Фіцай та Мирослав Шваля. За що розчулені матері нагородили артистів своїми щирими посмішками та гучними аплодисментами. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp