Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що лихоманить закарпатських діточок?

18 жовтня 2014 р., 18:34

У Хусті атакує недуга.

"В Хусті вже тривалий час серед діточок, які ходять в садочки м. Хуст прогресує епідемія в діточок ацитонова інтоксикація , проходить з підняттям температури , рвотами, болить голова. Ацитон в крові 4+ . Внятну відповідь , що може викликати інтоксикацію ніхто не може дати відповідь. На жаль і моя дитина зараз під капильницею. Чому всі замовчують про це. Охорона здоров'я та СЕС ніяк на це не реагують і чому це всі хто ходить в садочки , яка причина вода ,чи їжа . Завтра ж напишу звернення про негайне реагування обласні СЕС та губернатору" - повідомив на своїй сторінці у Фейсбук кандидат у депутати по виборчому окрузі №71 Роман Келемен.



В той же час лікарі займаються політикою, а не лікуванням хворих.

Р.С. За інформацією наших читачів схожа ситуація також у місті Виноградів!


Виборець 19.10.2014 09:11 IP: 48.12.92.178
Цікаво, як п. Келемен отримав диплом про вищу освіту із таким знанням української мови? Кандидату у депутати треба позайматися з репетитором, бо зганьбить нас у ВР, пишучи так неграмотно. У кільеох реченнях 11 помилок: 7 пунктувційних і 4 орфографічні, і це речення незрозуміле особисто для мене " Внятну відповідь , що може викликати інтоксикацію ніхто не може дати відповідь"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp