Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівщина може спати спокійно

20 жовтня 2014 р., 15:45

Попри ситуацію в країні район не загруз у боргах

Незважаючи на складну суспільно-політичну та економічну ситуацію в державі: проведення антитерористичної операції на Сході, проблеми з постачанням газу та суттєве зростання вартості енергоносіїв, Уряду України вдалось вирішити нагальні питання ліквідації бюджетної заборгованості через казначейство.



Якщо згадати практику минулих років, то казначейство часто блокувало низку платежів для оплати виконання різних робіт в районі. На сьогодні дану проблему усунуто, завдяки ефективності роботи сьогоднішнього уряду, який очолює Арсеній Яценюк, та налагодження активної співпраці з обласною та районними державними адміністраціями. Таким чином, за останні 5 місяців вдалось погасити заборгованість по виконанню минулорічних та навіть позаминулорічних робіт.А також налагодити своєчасність проведення цьогорічних планових платежів. І це немалі кошти – близько 15 мільйонів гривень.

Як зауважив голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка, до кінця року є можливість продовжувати фінансуванняяк поточних так і капітальних робіт в районі. В цьому напрямку голови місцевих рад повинні визначитись з об’єктами та вчасно розробляти необхідну документацію. До прикладу, це може бути ремонт або реконструкція закладів соціальної сфери в межах їх населеного пункту, чи інші проекти, втілення яких принесе користь громаді. Проплати через казначейські рахунки будуть здійснюватися вчасно, - наголосив Петро Петрович.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp