Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росіянин намагався проїхати до України з фальшивими документами на вантажівку (ФОТО)

12 грудня 2014 р., 11:39

Днями прикордонники в пункті пропуску «Тиса», що на українсько- угорському кордоні, виявили факт спроби незаконного переміщення до України вантажного автомобіля з причепом для перевезення коней.

Громадянин Російської Федерації, що керував вантажівкою «Мерседес» з причепом української реєстрації, прибув для оформлення на в’їзд в Україну. Проте, під час проходження водієм передбачених видів контролю, прикордонники прийняли рішення провести повну ідентифікацію вантажівки та причепа спільно з представниками УБК та МП Чопської митниці. В результаті перевірки правоохоронцями було встановлено, що росіянин намагався незаконно перемістити через кордон автомобіль з підробленими реєстраційними документами та державними номерними знаками. 

{g}

Стосовно причепа, який також мав державні номерні знаки України, інспекторами було встановлено, що він на території України не зареєстрований та виявлено прихований договір його купівлі-продажу за кордоном. Транспортні засоби вилучено. На адресу слідчого відділу Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області було направлено повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Також, з метою перевірки вказаних транспортних засобів на предмет перебування за обліками як викраденого, направлено запит на адресу сектору Укрбюро Інтерполу УМВС України в Закарпатській області. 

Наразі тривають слідчі дії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp