Даша Малахова і студія Kartata Potata стали власниками сімейного бізнесу і обзавелися полуничним полем в Закарпатті.
Даша Малахова відкриває Полуничний бар і запрошує киян та гостей столиці на дегустацію першого врожаю полуниці. Екологічно чиста земля, сучасна система крапельного поливу і кожен кущик полуниці - під наглядом. Для вирощування вибрали найпопулярніший сорт ягоди - Clery Italy, а весь процес контролюють професійні садівники - угорські родичі чоловіка Даші.
Перший урожай ягоди вже зібраний і приїхав до Києва. А ось спробувати саму полуницю можна буде на фестивалі «Три дні в саду», який пройде 16-18 травня в Ботанічному саду ім. М.Гришка. У рамках фестивалю Кулінарна школа Kartata Potata відкриває власний Полуничний Бар. У ньому можна буде спробувати полуничні сендвічі, полуничний Мілкшейк, полуничний смузі, тар-тар з полуниці, карпаччо з полуниці, салат з полуницею, полуничний суп, млинці з полуницею, домашній полуничний лимонад і полуничний Дайкири. Крім запропонованих страв і напоїв, у Полуничному Барі можна буде просто купити свіжу полуницю, - повідомляє
Viva.
Слід зазначити, що чоловік Даши Малахової, Чаба Бакош - корінний закарпатець. Народився у селі Дерцен, що у Мукачівському районі. З 15 років він переїхав до Києва. Наразі, у закарпатському Дерцені проживають сестри Чаби, куми та друзі щасливої сім’ї.