Ще не стих.
Минулого тижня керівництво готелю «Прага» висловило свою позицію щодо ситуації з отруєнням та продемонструвало журналістам всі приміщення та умови, готуються страви. Вже після прес-конференції директор ресторану «Прага» отримав офіційні результати досліджень та зустрівся з учасниками застілля, які постраждали. Свою думку висловив Владислав, який замовляв проведення бенкету:
- Ми зустрілися з керівництвом ресторану та обговорили ситуацію, в яку потрапили не тільки ми, але й сам ресторан. Директор Олександр Салай продемонстрував всі документи, отримані у ході перевірок СЕС, а також надав сертифікати та чеки закупівлі продуктів. Ми пересвідчились, у тому, що вини ресторану у ситуації з отруєнням немає: за результатами досліджень збудника виявлено у закупленій продукції. Керівництво ресторану аргументовано виклало позицію, а ми об’єктивно оцінили ситуацію.
Звичайно, такі випадки - це дуже неприємно, але можуть трапитися з кожним.