Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині провели кулінарний етно-фестиваль «Смажений баранчик» (Відео)

27 вересня 2016 р., 12:01

Кипить, шкварчить та смажиться – від кожного казана свій особливий аромат.

І хоча всі готують різні страви, основний інгрідієнт один – баранина.

Більше про кулінарний етно-фестиваль «Смажений баранчик» у відеосюжеті М-Студіо:


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp