Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді триває фестиваль (Фото)

18 лютого 2017 р., 16:45

«Медовуха Фест»

Сьогодні в Ужгороді – другий день та, власне, офіційне відкриття уже традиційного «Медовуха Фест». Триденний, восьмий за рахунком, фестиваль розгорнувся в самому центрі міста – на площах Театральній та Фенцика. 

Пасічники з усього Закарпаття привезли десятки сортів меду та медової продукції, ну і, звісно, медовухи, медового елю.Володимир Лях, голова Асоціації пасічників Закарпаття, яка є ініціатором та головним організатором свята, привітав усіх учасників фестивалю. Запросив гостей свята не лише дегустувати мед, медовуху та інші смачні продукти з меду, а й послухати пізнавальні лекції, які проведуть досвідчені пасічники, зокрема, щоб знати, як правильно обирати мед, взяти участь у майстер-класах.

Розказати людям про те, як виглядає якісний мед, як його виготовляють – головна ідея фестивалю, - кажуть організатори. А ще – показати продукцію бджільництва та сільгоспвиробників.Крім меду та медовухи можна придбати ще багато смачних та корисних продуктів бджільництва – пилок, прополіс, різноманітні солодощі на основі меду, вироби з воску. 

{g}

На фестивалі також - розмаїття сувенірів від народних майстрів, виробів з дерева, вовни, дитячі іграшки тощо. Варто поласувати і смачними закарпатськими стравами: бограчем, печеною картоплею, овочами на грилі. «Медовуха Фест» працюватиме сьогодні до 18 години вечора, у неділю, 19 лютого, з 12 до 18.00.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв теж завітали на фестиваль, поспілкувалися з підприємцями, які привезли різноманітний товар, продегустували медову продукцію.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp