Еко-ферма «Зелений гай» є однією із ферм Єврпейського кооперативу «Лонго Май», там родина француза Ореста Дель Соль робить надзвичайно патріотичну справу - відновлює тваринництво в Українських Карпатах, утримуючи в господарстві кіз, корів та свиней порід, що притаманні цьому краю.
Працюють на фермі члени родини і така ж кількість місцевих жителів, що допомагають веденню господарства. Вся робота розподілена рівномірно, поетапно, з врахуванням потреб тварин та завантаженості працівників. Тут продумано все.
Забезпечено комфортне перебування тварин у природних умовах, де нема жодної агресії, стресу чи негативного впливу.
{g}
Ферма виготовляє сир з козиного молока, ковбаси (салямі), бекон та інші продукти з свинини для власного споживання та на замовлення друзів, приятелів та тих, хто, скуштувавши один раз, стає постійним замовником.
Цінності еко-ферми «Зелений гай»:
- Продукція виготовляється для себе та друзів.
- Кози та корови пасуться на екологічно чистих пасовищах та полонинах в самому серці Українських Карпат.
- Кози та корови харчуються кормами, що вирощені без застосування пестицидів, хімічних чи синтетичних кормових добавок.