В Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів VI-го Тижня угорських страв, який пройде на Закарпатті 8-11 лютого.
Детальніше про цьогорічний гастрономічний захід розкаже Шарлота Чізмар, голова Берегівської районної спілки сільського туризму, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради та інші співорганізатори. Йтиметься також про важливість гастротурів на Закарпатті, як одну з улюблених атракцій туристів.
Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.
У західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.