Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські кулінари про пісне меню (ВІДЕО)

7 березня 2018 р., 12:45

Може бути смачно

Із настанням Великого посту пісне меню стає гостро актуальним. Воно включає не тільки горох і яблука, а й повноцінні страви. «Ужінформ» завітав в Ужгородське Вище кулінарне училище та дізнався, що і як готують там зараз.Деталі - у сюжеті Ужінформ:

Деталі - у сюжеті Ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp