Фабрика працює у селі Буштино. З її роботою ознайомився голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.
Пані Людмила розповіла, що виотовляють цукерки із натуральних інгредієнтів: сухофруктів та горіхів. Під час виготовлення солодкого продукту не використовують шкідливі добавки, консерванти, підсолоджувачі чи барвники.
Але сам рецепт, каже підприємиця – секрет! Його Людмила спочатку випробовувала на власній кухні.
Коли ж цукерки почали розбирати у великих масштабах, вирішили відкривати фабрику. Протягом кількох років впроваджували нові технології у цехах. Встановили сучасну пакувальну лінію. І сьогодні підприємство має чітко налагоджений виробничий процес, де працює команда професіоналів.
Колоритна сувенірна упаковка дозволяє використовувати цукерки у якості подарунку. Вже багато років «цукерки з сухофруктами популярні серед туристів, які приїздять до Закарпаття.