«Асоціація вівчарів Хустщини» створена у 2017 році, щоб зберегти вівчарство як багатовікове традиційне ремесло місцевих горян. Зараз до неї входить десяток вівчарів, які хочуть, щоб справа, яку вони люблять і якою живуть, була успішною. За короткий час бренд «Традиційна бринза Хустщини» став досить відомим не тільки на Закарпатті, а й у інших регіонах України. І з кожним днем є все більше і більше поціновувачів бринзи і її ніжного смаку, що народжується на високих полонинах Хустщини. Цей відеоблог не тільки про вівчарів і їх нелегку роботу. Це ще й історія про гарну ідею об’єднання зусиль. Про спільну роботу, яка дає подвійний результат: людям – прибуток, а традиційному ремеслу – шанс на виживання.ПОКАЗАТИ МЕНШЕ
Гарна й тепла історія про працьовитих мешканців Хустщини. Деталі - у сюжеті: