Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На держмайні цьогоріч заробили 3,5 мільйони

29 жовтня 2014 р., 16:48

За даними обласного Державного казначейства, за 9 місяців поточного року надходження орендної плати до Державного бюджету України склали 3 млн. 542 тис. грн., з яких від виявленої незаконної оренди отримано 63 тис. гривень.

Як повідомляє РВ ФДМУ по Закарпатській області, від територіальних громад надійшла інформація про отримання за 9 місяців 2014 року коштів від приватизації комунального майна в сумі 700 тис. гривень.

Від приватизації об’єктів державної форми власності та інших процесів, пов’язаних із приватизацією, у 2014 році надійшло 19,6 тис. гривень.

На контролі відділення перебуває 19 договорів купівлі-продажу державних об’єктів приватизації. У результаті повного виконання покупцями умов, знято з контролю 3 договори. Один договір знято з контролю на підставі рішення суду про його розірвання.

У 2014 році прийнято 13 управлінських рішень. Перевірено 10 господарських товариств, на балансах яких перебуває 25 об’єктів державного майна.

До реєстру державних корпоративних прав відділення включено 3 господарські товариства. Заборгованість з виплати заробітної плати економічно-активних господарських товариств відсутня.

На обліку регіонального відділення перебуває 493 діючі договори оренди державного майна та 1482 договори, які припинили свою дію. По 481 з діючих договорів орендодавцем виступає відділення, по 12 – державні підприємства, установи та організації.

У звітному періоді укладено 36 договорів оренди та 234 додаткові угоди до діючих договорів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp