Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Опалювальний сезон у Берегові закінчиться 1 квітня

21 березня 2014 р., 20:17

У зв’язку з підвищенням температури повітря, відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 30.12.1997р.

№ 1497, керуючись п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з'явилося розпорядження міського голови Берегова про закінчення опалювального періоду на території м. Берегова. 

Так, з 1 квітня 2014 року буде припинено опалення багатоповерхових та житлових будинків, шкільних закладів та інших бюджетних установ, крім дошкільних навчальних закладів. 

Керівникам бюджетних установ потрібно вжити невідкладні заходи з виконання цього розпорядження. Директор ТОВ «Водокангал Карпатвіз» Йосип Галайда, голови правлінь ОСББ Берегова, начальник Берегівської філії ПАТ «Закарпатгаз» (Товканець В. С.) згідно з розпорядженням мають розпочати підготовку до опалювального періоду 2014–2015 років. Також Управління праці та соціального захисту населення потрібно припинити з 1.04.2014 р. нарахування субсидій за надання житлово-комунальних послуг та опалення.

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp