Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кобзаря вшанували і у Берегові (ФОТО)

11 березня 2014 р., 10:35

Днями у м.Берегово відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря. 

До меморіальної дошки Тараса Шевченка, яка розташована в місті Берегово на будівлі загальноосвітньої школи  №5, прийшли усі бажаючі, небайдужі жителі міста та району, очільники органів виконавчої влади та самоврядування. Серед гостей свята був і начальник Берегівського районного відділу міліції полковник Олександр Яцканич. 

Урочисте зібрання розпочалося із Гімну України у виконанні чоловічого хору «Купаж», та за активної підтримки присутніх громадян. Далі з промовою виступив міський голова Берегова Золтан Бабяк який зазначив, що біля даної будівлі ЗОШ №5, з ініціативи благодійного фонду «Кобзар» буде встановлено пам’ятник Тарасу Шевченку. 
 
Далі мер та заступник голови районної ради Василь Горват подякували гостям свята й побажали усім українського духу, міцного здоров’я, плідної праці, миру та благополуччя, світлого майбутнього рідної України. На закінчення святкового заходу до барельєфа Тараса Шевченка поклали вінки й квіти. 
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp