Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти вишів Криму та Севастополя зможуть переводитися до інших ВНЗ України за спрощеною процедурою

21 березня 2014 р., 21:14

У відповідь на численні звернення студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя стосовно їх переведення до ВНЗ інших регіонів України.

Міністерство освіти і науки спростило цю процедуру. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті Міністерства освіти і науки України. Зокрема, дозволене переведення студентів першого курсу без погодження з Міністерством освіти і науки України та під час навчального семестру. У разі браку вільних місць, що фінансуються коштом держбюджету, на напрямах (спеціальностях), на які переводять студентів, рекомендують використовувати вакантні бюджетні місця з інших напрямів (спеціальностей) відповідних курсів навчання. 

Переводити осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах Автономної Республіки Крим та Севастополя за рахунок коштів фізичних осіб і виявили бажання здобувати освіту в акредитованому недержавному вищому навчальному закладі або державному вищому навчальному закладі, що перебуває на території іншого регіону України, запропоновано на договірній основі зі збереженням умов оплати, які були передбачені попередньою угодою особи з відповідним вищим навчальним закладом Автономної Республіки Крим або міста Севастополя.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp